مقدمه
مشکلات ناشی از مایکوتوکسینها
اثرات اقتصاددی مایکوتوکسینهادرخوراک
انواع قارچهای تولید کننده مایکوتوکسین وسموم تولیدی آنها
شرایط رشد و بیماری زایی مایکوتوکسین های احتمالی در خشکبار
آلودگی ماده خوراکی به مایکوتوکسین ها و راهکارهای زدودن سم
راهکارهایی جهت مقابله با تشکیل سموم
روشهای کاهش و یا آلودگی زدایی مایکو توکسین ها
روشهای سم زدایی
روشهای فیزیکی
روشهای شیمیایی
روشهای بیولوژیک
انواع بازدارنده های شیمیایی کپک
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: | |
حجم فایل: | |
تعداد فایل: |